Op zoek naar SofaHost?

In 2019 zag SofaHost voor het eerst het licht. Het concept, waarbij je onze sofa's bij mensen thuis kan testen, was meteen een schot in de roos. Heel wat SofaHosts nodigden geïnteresseerden bij hun thuis uit om te zien, te voelen en te ondervinden op welke manier onze sofa een verrijking was voor hun leven. Alle troeven - vlekvrij, steeds passend, modulair en superstevig - kon je aan den lijve ondervinden.

Interieurstyliste Klaartje Ceelen was één van de eerste hosts. Zij was vanaf het eerste uur fan van het concept en het product en integreert de sofa's in heel wat van haar haar interieurprojecten.

SofaHost wordt KlaartjeSofa

In de huidige tijden is het helaas niet evident om bij hosts in veilige omstandigheden op bezoek te gaan. Hierdoor komt het concept en de benaming SofaHost niet langer tot zijn recht. De vele troeven van de sofa's blijven echter wel overeind. Daarom doopten we SofaHost om tot KlaartjeSofa, naar onze fan van het eerste uur. Onze sofa's zijn nog steeds uiterst onderhoudsvriendelijk, superstevig en op en top modulair. En je kan ze nog steeds gaan uittesten. Niet hij de vele hosts, maar in de showroom van 't Kleyne Huis, de interieurzaak van Klaartje Ceelen.